#CONSTRUYE Campanya de la FAD





“Cuantas más cosas construyas en tu vida, menos espacio dejarás a las drogas” és l’eslògan en el que s’emmarca la campanya de FAD des de fa ja uns mesos. El seu objectiu és sensibilitzar als joves de la importància de formar-se com a persones, omplint la seua vida, per ser menys vulnerables a l'hora d'afrontar el consum de drogues. La campanya, que ha sigut dissenyada per l'agencia Publicis,  continuarà en vigor fins el pròxim mes de juny.

Des de la UPCCA de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida ens volem fer eco d'aquesta iniciativa ja que trobem de vital importància, tant des de la prevenció com de cara a la intervenció en drogodependències, la necessitat de tindré interessos i actituds positives en diferents facetes de la vida per tal de estar preparat, en el moment oportú, per a prendre les decisions adequades.

La síndrome amotivacional, per posar un exemple, que es pot veure amb claredat en els consumidors habituals de cànnabis, sol caracteritzar-se per una falta de interès i motivació front a qualsevol cosa que no estiga relacionada amb els hàbits de consum. L’afectat per aquesta síndrome abandona poc a poc l’interès pels estudis, l’aprenentatge i fins i tot per les seues aficions predilectes.

El més difícil que ens trobem a l’hora de frenar i reduir els consums és redirigir eixes actituds cap a conductes més sanes, ajudar a redescobrir els interessos perduts o expandir els seus horitzons, per tal de donar-los les ferramentes adequades per a recompondre la seua vida i desenvolupar-se en ella sentint-se realitzats. És per aquest motiu que considerem oportú donar difusió a la idea d’ajudar als nostres joves, tant en l’àmbit familiar com l’educatiu, a trobar aquelles activitats i àmbits que els motiven a desenvolupar i millorar les seues destreses al temps que bloquegen i dificulten la via d’accés a les drogues i altres conductes malsanes.  



  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador