Curs Virtual per a Pares en castellà i valencià. En família: APROFUNDINT


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en el seu afany de dotar les famílies d'instruments que faciliten la seua labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant El Curs ONLINE PER A PARES I MARES: "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT", en col·laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Este curs pretén aprofundir més en els coneixements que prèviament s'han adquirit en el curs online per a mares i pares "EN FAMILIA" que la Conselleria de Sanitat du a terme des de fa deu edicions, encara que no siga un requisit indispensable per a cursar-ho.

Curso de profundización EN FAMILIA


Generalitat Valenciana. Conselleria de Salut universal

Concretament, el programa "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT" t'oferix informació, recursos i estratègies per a:
  • Conéixer quines són les emocions més freqüents des de la infància fins a l'adolescència: com ajudar els fills a afrontar la ràbia, descobrir les claus per a una afectivitat sana en família.
  • Qüestionar l'estreta relació "oci i drogues" que establixen els jóvens: analitzar quin oci practiquen els progenitors i quin oci es practica en família, com manejar les situacions d'especial conflicte del tipus "hora d'arribada a casa" o "de quants diners poden disposar".
  • Assumir la incursió de les Noves tecnologies en la família: aprendre el vocabulari i els riscos en internet, diferenciar quan es fa un "uso o abuso" dels dispositius mòbils, xarxes socials o videojocs i com actuar per a previndre un mal-ús de les NNTT.
  • Entendre què és la violència i quants tipus hi ha: com es pot manejar la ira, què fer quan el nostre fill es posa agressiu, conéixer quines tècniques de relaxació, etc.
  • Aprendre què és l'estrés familiar, i reflexionar sobre com gestionar-lo.
Estem convençuts de l'important paper que representa la família a l'hora de previndre futures conductes problema i de la seua habilitat per a gestionar-les en el cas que es presenten. Este curs online "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT" pretén servir d’eina a aquelles famílies que han pres consciència de l'àmplia capacitat d'influència que tenen sobre els seus fills i desitgen ser més capaços per a exercir-la de forma efectiva.


Agraïm el temps que dedicaràs a la formació i t'animem que aconseguisques els objectius proposats així i com l'execució de les activitats que es plantegen en els mòduls.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador